Skip to main content
  • gemeente-hilvarenbeek-12f40aab Bedrijfsverhaal | Bouwbedrijf Ansems
  • gemeente-hilvarenbeek-project-7439fc1c Bedrijfsverhaal | Bouwbedrijf Ansems
  • abrahams-hovenier-df6ab58a Bedrijfsverhaal | Bouwbedrijf Ansems

Bouwbedrijf Ansems

Bouw- en aannemersbedrijf Edward Ansems BV laat zich omschrijven als een allround bouwbedrijf voor verbouw/nieuwbouw/renovatie van woningen, winkels, kantoren en bedrijfshallen. Het bedrijf heeft door haar verleden ook geruime ervaring in de seriematige woningbouw en de bouw van appartementencomplexen.

Het bedrijf heeft kwaliteit, service en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. Het bedrijf stelt zich als doel een kwalitatief goed bouwwerk te realiseren in een passend budget voor de opdrachtgever. Het is bedrijf is met gemiddeld 10 werknemers een middelgroot bouwbedrijf.

Wij hebben kwaliteit, service en klantgerichtheid
hoog in het vaandel staan.

Tijdlijn

1991: Edward Ansems richt in de Paardenstraat te Hilvarenbeek een eenmansbedrijf op onder de naam Edward Ansems Timmer- en Metselbedrijf. De uitvoering van de werkzaamheden bestond voornamelijk uit onderhoudswerken en kleine verbouwingen.

1992: Het bedrijf wordt voor het eerst uitgenodigd om deel te nemen aan een inschrijving voor de bouw van een vrijstaande woning. Deze inschrijving viel gunstig uit en de opdracht voor het bouwen van de eerste woning was een feit.

Vanaf 1992: Door de bijkomende opdrachten voor de uitvoering van onderhoudswerken en kleine verbouwingen werd er spoedig een timmerman aangenomen. Het bedrijf krijg naam in de eigen gemeente en vele aanvragen kwamen binnen. Hierdoor kon groei van het personeelsbestand van het bedrijf niet uitblijven. In deze periode werd de eensmanszaak omgezet in een v.o.f. onder de naam Edward Ansems Bouw- en Aannemersbedrijf v.o.f.

2003: Het bedrijf verhuisd van de Paardenstraat te Hilvarenbeek naar een prachtig nieuw bedrijfspand op het bedrijventerrein “de Mierbeek” te Esbeek. De werkzaamheden van het bedrijf zijn uitgebreid met seriematige woningbouw, appartementencomplexen en bedrijfshallen.

2009: Het bedrijf veranderd van huidige bedrijfsvorm v.o.f. in een B.V.

2016: In april van dit jaar viert het bedrijf zijn 25-jarig bestaan. Dit wordt gevierd met een groot feest nabij het bedrijfspand.

doomen-204f172e Bedrijfsverhaal | Bouwbedrijf Ansems